kastProeverijen

Op onze sfeervolle proefzolder is het mogelijk om een Jenever- of wijnproeverij te organiseren.
Onder leiding van Paul Blom, die een lezing zal houden over wijn in de ruimste zin van het woord, zullen een aantal wijnen geproefd en besproken worden. Natuurlijk adviseren wij u graag over de mogelijkheden van de te proeven wijnen.

Onderstaande prijzen zijn per persoon (incl. 19% BTW), minimaal 10 personen/ maximaal 35 personen per groep, inclusief glazen, proeflijsten en stokbrood met zachte kaas. Catering kan op aanvraag voor u verzorgd worden, de kosten zullen dan doorbelast worden. Rondom het pand is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

voor 4 wijnen 15,00 Euro maximale duur 2 uur

voor 6 wijnen 20,00 Euro maximale duur 2,5 uur

voor 8 wijnen 25,00 Euro maximale duur 3 uurDe Jeneverproeverij kost 12,50 Euro per persoon en u mag het originele Schermer glaasje na afloop mee naar huis nemen.
Bij de proeverij zal stokbrood, zachte kaas en een knabbel geserveerd worden.

Bij een Jenever proeverij zullen 5 Schermer Jenevers geproefd worden: de Ferme Jonge, de Zware Jonge, de Oude, de Moutwijn Jenever en de Oude Schiedammer.
Voor een keuze van een likeur- en bitter proeverij kan een selectie gemaakt worden uit ons assortiment en natuurlijk adviseren wij u graag.
Al dan niet in combinatie met truffels en/of hapjes kan de proeverij worden uitgebreid.

Wij zien ernaar uit u te verwelkomen in Hoorn!